Se presupune că suntem norocoși să avem apă curentă la robinetele de acasă. Dar unde mai sunt beneficiile, dacă norocul se oprește la stadiul de idee, în realitate dându-ne mai mult bătaie de cap și provocându-ne frustrare? Este dreptul nostru de a ne folosi cum se cuvine de apa din casele noastre, nu să o evităm și să ne cheltuim banii pe apa îmbuteliată, care în fond numai sănătoasă nu este, fiindcă știm cu toții că plasticul din care sunt făcute sticlele se descompune și se “revarsă” în apă la fiecare schimbare de temperatură.
Locuitorii comunei Cudalbi din județul Galați nu beneficiază non-stop de apă curentă de la robinet. În multe zile aceasta este furnizată doar dimineața și seara sau are presiunea scăzută. Cu această ultimă problemă se confruntă mai ales cudălbenii din zonele mai înalte ale comunei sau cei care locuiesc la bloc. Din cauza furnizării apei doar dimineața și seara elevii nu au acces mereu la apă potabilă și sunt nevoiți să-și care apă de baut în ghiozdan iar locuitorii care au facut investiții și folosesc apa curentă în baie/ bucătărie nu beneficiază de confortul dorit.
1. Aducțiunea apei în comuna de la foraje din județul Vrancea; (ex. Tecuci, Galați); 2. Dezvoltarea capacitatii de inmagazinare a apei prin cresterea numarului de rezervoare.
1. Cresterea numărului de puturi forate prin care se extrage apa; 2. Cresterea capacitatii de extragere a apei din subteran prin dotarea cu echipamente noi si performante; 3. Dezvoltarea capacitatii de inmagazinare a apei prin cresterea numarului de rezervoare;
De ce avem nevoie de toate aceste informatii? Datele pe care le colectam prin acest formular de identificare a solutiei sunt importante pentru a genera mai multa forta procesului de participare si pentru a avea sanse mai mari sa generam probleme rezolvate:
Acest site a fost realizat cu sprijinul Uniunii Europene. Continutul acestuia reprezinta responsabilitatea exclusiva a Centrului de Dezvoltare SMART si in niciun caz nu poate reflecta opiniile Uniunii Europene.